ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ÜNLÜ MODACI HAKAN AKKAYA'YI AĞIRLADI

Doğa Okulları Sarıyer Kampüsü, Ünlü Modacı Hakan Akkaya'yı kampüslerinde ağırladı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , moda , hakan akkaya , seminer

Ünlü modacı, öğrenci meclislerinin düzenlemiş olduğu seminerde öğrencilerin sorularını yanıtlayarak moda hakkında bilgi verdi. Akkaya, 1999 yılında moda tasarımcısı olarak başladığı kariyer sürecini sonrasında ünlü markaların departman yönetici olarak devam ettirdiğini ve şuanda kendi ismi verdiği Hakan Akkaya markasıyla kariyerinde istediği noktaya nasıl ulaştığını anlattı. Söyleşide öğrencilerimizle bu süreçte neler yaşadığını, nasıl zorluklar ile karşılaştığını ve hayallerinin peşinden nasıl gittiğini paylaştı. Keyifli söyleşinin ardından, meclis öğrencilerimizin çiçek takdimi ve fotoğraf çekimi ile program son buldu.