ÖĞRENCİ MECLİSLERİ YENİ YILDA GÖKAY KALAYCIOĞLU İLE BİRLİKTE KANAL 24’TE

Halkalı Doğa Okulu Öğrenci Meclisi ve Kanal 24 Haber Spikeri Gökay Kalaycıoğlu kanal 24 ‘te bir araya geldi.

ETİKETLER : gökay kalaycıoğlu , kanal 24 , t-mba , öğrenci meclisleri , ziyaret , reji , Ömer Özkök

Gökay Kalaycıoğlu’nun bizzat eşlik ettiği öğrenciler Kanal 24’ü gezdi. Daha sonra Gökay Bey öğrencilerle birlikte rejiye gitti ve öğrencilerimiz oradaki hazırlıklardan sonra Gökay Bey’in canlı yayınını kamera arkasından izleme şansı buldu. Ardından Kanal 24 Genel Koordinatörü olan Ömer Özkök’le tanışan Öğrenci meclisleri, Ömer Bey'in deneyimlerini bizzat kendinden dinleme şansı buldu. Yayından sonra stüdyoda sohbete devam eden Gökay Bey onun için öğrencilerimizin hazırladığı mumlar ve çiçeklerle fotoğraf çekilmek istediğini belirtti ve çekilen fotoğrafları kendi Instagram hesabında paylaşarak öğrencilerimize teşekkürlerini sundu.