ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ZİHİNSEL YETERSİZ ÇOCUKLARI YETİŞTİRME VAKFI’NI KAMPÜSLERİNDE AĞIRLADI!

Doğa Okulları Halkalı 2 Kampüsü Öğrenci Meclisi Türkiye'de zihinsel yetersiz çocukların eğitimi ve korunması için faaliyet gösteren ZİÇEV ile büyük bir organizasyona imza attı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , ziçev , halkalı 2 , konuk , organizasyon

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri ve Halkalı 2 Doğa Okulları Öğrenci Meclisi ortaklığında gerçekleşen etkinlik İMMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu’nun konuşmasıyla başladı. ZİÇEV gönüllülerinin muhteşem sahne performansıyla devam eden etkinlikte, gönüllü kardeşlerimiz söylenen şarkılara ritim tuttu, dans etti. Coşkuyla devam eden etkinlik plaket ve ödül töreninin ardımdan toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.