ÖĞRENCİ MECLİSLERİ “CAFE SCIENTIFIQUE” PROJESİNDE AYHAN SİCİMOĞLU İLE BULUŞTU!

t-MBA ile merak eden, sorgulayan ve araştıran bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Okulları, başarının ana kaynağı olan merak duygusunu körükleyerek öğrencilerimizi “Cafe Scientifique” buluşmalarında bir araya getiriyor.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , Cafe Scientifique , proje , ayhan sicimoğlu

Meclis öğrencileri ve Fizik zümresinin ortak projesi olan “Cafe Scientifique” projesinde öğrencilerimiz, Ayhan Sicimoğlu ile bir araya gelerek bir yandan kahvelerini yudumladı, bir yandan sanat ve bilim üzerine sohbet etti.

Öğrencilerimiz, sunuculuğunu üstlendiği gezi-kültür programlarıyla geniş kitleler tarafından tanınan Ayhan Sicimoğlu’na merak ettikleri soruları yöneltti. Ekonomi ve fotoğraf bölümlerini bitirdikten sonra neden TV programcılığı yaptığı, en çok beğendiği dünya mutfağı, müziğe olan ilgisi ve Latin All Star Grubunu nasıl kurduğu merak edilen sorular arasındaydı. Kanyon Break Kafe’de gerçekleşen keyifli sohbet öğrencilerimizin özçekimleri ile son buldu.