ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN ANLAMLI YENİ YIL KUTLAMASI!

Doğa Okulları Ataşehir 3 Kampüsü meclis öğrencileri ilçelerinde ihtiyaç sahibi insanlara yardımlarını kendi elleri ile götürerek, yeni yıla insanların yüzünde bıraktıkları tebessüm ile girmenin mutluluğunu yaşadı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , yeni yıl , sosyal sorumluluk , ataşehir 3 bilim kampüsü

Meclis öğrencileri, Aralık ayı boyunca hazırlıklarını sürdükleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında belediyeler ve muhtarlar ile görüşerek ihtiyaç sahibi insanları tespit etti. Ardından meclis öğrencilerimiz, sponsor görüşmelerine başlayarak projelerine firma sahiplerini inandırarak ikna etti. 25 evin kapısını kendi elleri ile çalarak yardımlarını ulaştıran meclis öğrencilerimiz kendilerini büyük mutlulukla karşılayan insanların yeni yıllarını kutlayarak yine fark yarattı.