ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN ANNELERİNE SEVGİ DOLU ORGANİZASYONLAR…

Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri hazırladıkları sürpriz organizasyonlar ile Annelerine duygu dolu anlar yaşattı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , anneler günü , kahvaltı , yemek , hediye

Meclis öğrencilerinin t-MBA derslerinde öğrendikleri yönetim ve organizasyon bilgilerini gerçeğe dönüştürdükleri etkinliklerden biri de Anneler Günü oldu. Okul kapısından içeri girdikleri andan itibaren çiçeklerle karşılanan, onlar için özel serilmiş protokol halısından geçen anneler, evlatlarının takım elbiselerle onları beklediklerini görünce gözyaşlarını tutamadı. Birbirinde özel etkinliklerle annelerini mutlu eden Öğrenci Meclisleri büyük emek harcayarak yine dev organizasyonlara imza attı. Kimi Meclis öğrencisi restoranda yemek organize etti, kimi kahvaltı hazırlayıp annesine bizzat kendi servis yaptı. Yürekten yazılan mektuplar okundu, annelerin sevdiği şarkılardan repertuvarlar hazırlandı.  Anneleri için kendi hazırladıkları hediyeleri takdim ederek, özel hazırlanan Anneler Günü çerçevelerinde fotoğraf çekilen öğrenciler bu güzel anı ölümsüzleştirdi.