ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN FARK YARATAN TEKNOLOJİ ZİRVESİ!

Doğa Okulları Acarkent Kampüsü Meclis Öğrencileri, Xerox Genel Müdürü Burak Özer, Nissan Genel Müdürü Sinan Özgökmen ve Microsoft Genel Müdür Yrd. Cavit Yantaç’ın değerli katılımları ile yine büyük bir organizasyona imza attı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , seminer , kokteyl , teknoloji , zirve , acarkent

Hazırlanan kokteylde teknolojinin fikir önderleri ile bir araya gelen öğrencilerimiz; ekonomi, iş hayatı ve sektöre dair konularda değerli konuklarımız ile birebir sohbet etme imkanına sahip oldu. Kokteyl sonrası Acarkent Kampüsü konferans salonunda Kurumsal İletişim ve İmaj Eğitmeni Ayça Kuru moderatörlüğünde teknoloji zirvesi büyük bir heyecanla başladı.

AR- GE ve mühendislik alanına 1.6 milyar dolar harcadıklarını belirten Burak Özer, günümüz dünyasında teknolojiye yatırım yapmadan var olunamayacağını belirtti. Rotası belli olmayan yelkenliye hiçbir rüzgar tesir etmez diyen Sinan Özgökmen Türkiye’deki otomotiv sektörü üzerine konuştu. Türkiye’deki otomotiv üretiminin %75'inin ihraç edildiğini ve Türkiye ihracatının %15'inin otomotiv sektöründen olduğunu belirterek bu sektörün önemini anlattı. Neyi seviyorsanız neyi yapmaktan keyif alıyorsanız o işe 10.000 saatinizi ayırın diyen Cavit Yantaç ise öğrencilerimize kariyer süreçlerinde hedef belirlemenin önemini anlattı. Kendi hayatından ve dünyada başarı sağlamış isimlerden örnekler vererek Bill Gates’in küçük yaşta programlama yapmaya başladığını belirten Yantaç, gelecek iş yaşamı için lise çağını verimli kullanmanın önemini öğrencilerimiz ile paylaştı.