ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN KURBAN BAĞIŞI

Bursa Özlüce Doğa Kampüsü öğrencileri Kurban Bayramı’nda yardıma muhtaç aileleri unutmadı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , sosyal sorumluluk , proje , yardım , kurban bayramı , bağış

t-MBA’in kazanımlarından biri olan sosyal sorumluluk bilinci, Öğrenci Meclislerimizin hayata geçirdiği projeler ile artarak devam ediyor. 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında öğrencilerimiz, Bursa ilimize bağlı ilçelerde yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek hem bayramlarını kutladılar hem de kurban eti dağıttılar. Öğrencilerimizi evlerinde ağırlayan aileler, bayramı sevinç içinde karşıladıklarını ve öğrencilerimizin bu bilinç ile yetişmelerinden ötürü gurur duyduklarını belirttiler.