ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN MEDYA KURULUŞLARINA YENİ YIL ZİYARETİ!

Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri, Medya ve İletişim Başkanları koordinesinde, Türkiye’nin en önemli ulusal kanalları arasında olan medya kuruluşlarını ziyaret ederek medyayı yakından tanıma imkanına sahip oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , medya ziyaretleri , yeni yıl

Yazılı ve görsel medya çalışanlarını ziyaret eden meclis öğrencileri, hem yılbaşı kutlamalarına katıldı hem de kendi hazırladıkları hediyeleri takdim etti. Aralık ayı boyunca lise meclis öğrencilerinin ziyaret ettikleri medya kanalları arasında TRT 1, FOX TV, ATV, NTV, Kanal D, CNBC-E, gibi ülkemizin önde gelen kanalları vardı. Öğrenci Meclisleri medya ziyaretlerinde ünlü gazeteci, basın mensubu ve spikerlerle de bir araya gelerek hem yeni yıllarını kutladı hem de medya sektörü hakkında bilgi aldı.

Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri’nin önemli ayaklarından biri olan medya ziyaretleri meclis öğrencilerine büyük kazanımlar sağladı. Yılbaşı ziyaretlerinde özel olarak hazırladıkları esanslı kolonyaları, yılbaşı çikolatalarını ve yeni yıl ajandalarını takdim eden öğrenci meclisleri, ziyaret ettikleri medya kuruluşlarının stüdyolarını, teknik odalarını gezdi. Ziyaretleri sırasında medya ve iletişim konularında bilgi alan öğrenciler, meclis projeleri hakkında bilgi verip, destek istedi. Medya ve iletişim konularında sordukları sorularla hayranlık uyandıran meclis komisyonlarını kanal yöneticileri tebrik etti. Yaşlarına rağmen konularına hakim olan öğrencilerle karşılaştıkları için memnun olduklarını dile getiren kanal yöneticileri, böyle gençlerin iş hayatında başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Doğa Okulları’nın sadece İstanbul kampüslerinde değil, Ankara, Bursa, İzmir, Edirne, Denizli, Afyon, Alanya ve diğer tüm kampüslerinde Medya ve İletişim Başkanları meclis öğrencilerini Medya Kuruluşları ile buluşturdu. İllerin yerel kanallarında gerçekleşen ziyaretler medyaya ilgi duyan öğrencilerimize büyük değer kattı. Doğa Okulları yeni yılı, bu yıl da başarı ile karşıladı!