ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN “ENGELLERİ KALDIRIYORUZ” PROJESİ

Çekmeköy Doğa Okulu Öğrenci Meclisi görme engelli ilkokul öğrencilerine yeni bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisi , engelleri kaldırıyoruz , proje , sosyal sorumluluk , görme engeli

Onların hayatlarını bir nebze de olsun kolaylaştırabilmek için bilgisayar ortamında hikaye kitabı okuyup dijital kütüphanelerine armağan edeceğiz. Yaptığımız sesli okumalarla görme engelli kardeşlerimiz hem yeni dünyalara yolculuk yapabilecek hem de dijital kitapları dinleyerek bilgiye daha kolay ulaşabilecekler. Tüm teknik alt yapıyı okulumuzda kendi imkanlarıyla hazırlayan öğrencilerimiz demo kayıtlarına başladı. Önümüzdeki hafta içinde ana kayıtlara başlayacağımız projemizde meclis öğrencilerimiz özverili çalışmalarıyla şimdiden önemli yol kat ettiler. Okulda farkındalık yaratmaya çalışan öğrencilerimiz projenin yaygınlaştırılması için çalışmalarına devam edecek.