ÖĞRENCİLERİMİZ; PASCAL, CAYLEY VE FERMAT MATEMATİK SINAVLARIYLA TANIŞIYOR!

Doğa Okulları, uluslararası standartlarda, sıkıcı olmayan, becerileri geliştiren ve eğlenceli matematik uygulamalarına devam ediyor.

ETİKETLER : matemetik uygulamaları , uluslararası matematik müfredatı , pascal , cayley , fermat , lise matematik , eğlenceli matematik , matematik sınavı

Kanada'daki Waterloo Üniversitesi'nin öğrencilerin eğlenip matematiksel problem çözme becerilerini geliştirmeleri için düzenlediği Pascal, Cayley ve Fermat Matematik Sınavları'na Doğa Okulu Ataşehir-1 Kampüsü 9. 10. ve 11.sınıf öğrencileri ile katıldı.

Sınavları uygulayan bütün ülkelerdeki ortak olan müfredattan çıkan sorular, yaratıcılık ve öngörüyü test ediyor. Sorular; mantıksal düşünmeyi ve matematik problemi çözmeyi geliştirmeyi amaçlıyor. Öğrenciler, Pascal, Cayley ve Fermat Matematik Sınavları'na katılarak uluslararası matematik sınav tecrübesi kazandılar. Öğrencilerimizin yaşadığı mutluluk ve heyecan bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.