ÖĞRENCİMİZ NİL ŞİMŞEK 16. ULUSAL ÇOCUK FORUMU’NDA OKULUMUZU TEMSİL ETTİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile BM Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Türkiye Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Ulusal Çocuk Forumu, TBMM Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

ETİKETLER : çocuk hakları günü , nil şimşek , antalya konyaaltı kampüsü , ayşe gürcan

Doğa Okulları’nı Antalya Konyaaltı Kampüsü Ortaokulu Öğrenci Meclisi Başkanı ve aynı zamanda Antalya ili Çocuk Hakları Komitesi Kız Eş Başkanı öğrencimiz Nil Şimşek temsil etti. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında 81 ilden Çocuk Hakları Komitesi temsilcisi çocukların katıldığı törende konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşe Gürcan, tüm şehirlerden gelen çocuklar ile Suriyeli mülteci çocuklarla Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Meclis çatısı altında bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu belirtti.