Haber ve Etkinlikler

OKULA GİRİŞ ve BURSLULUK SINAVI'NA KATIL, %100'E VARAN EĞİTİM BURSUNU KAÇIRMA!

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Doğa Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı, 15-16 Şubat'ta!

ETİKETLER : doğa koleji bursluluk sınavı 2020 , özel okul burs , okula giriş , doğa koleji burs , ortaokul eğitim bursu

Doğa Koleji Okula Giriş ve Bursluluk Sınavı ile başarıyı destekliyoruz! Türkiye’de eğitimin lideri olmayı sürdüren Doğa Koleji, 2020-2021 eğitim öğretim yılında yeni öğrencilerini bekliyor. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılabileceği sınav 15-16 Şubat tarihlerinde Doğa Koleji kampüslerinde. eş zamanlı olarak düzenlenecek. 4, 5, 6 ve 7. sınıflar 15 Şubat'ta, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar ise 16 Şubat'ta sınava katılabilecek. 500 puan üzerinde değerlendirilecek olan sınav sonuçlarına göre başarılı öğrenciler %100'e varan eğitim bursundan faydalanacak ve Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak.

2022 Bursluluk Sınavı için tıklayınız...

Bilimsel Süreç Becerileri Kazanıyorlar

Proje modelli eğitim anlayışıyla öğrencilerine 21. yüzyılın gerektirdiği tüm yeterlilikleri kazandırmayı hedefleyen Doğa Koleji’nde öğrenciler, bilimsel süreç becerileri kazanarak, doğayı ve olayları bilimsel bir bakış açısıyla değerlendirebiliyor. Öğrenciler, araştırma, inceleme, problem çözme, iletişim, fen okur yazarlığı, teknoloji okur yazarlığı, eleştirel ve yaratıcı düşünme, iş birliği yapabilme becerileriyle donatılarak, akranlarıyla birlikte dünyanın ve yaşadıkları yüzyılın gereklerine uygun şekilde yetişiyor.

Yeteneklerini Hayata Geçirme Şansı

Doğa Koleji öğrencileri, bilgiye ulaşma, girişimcilik ve disiplinler arası iş birliği becerilerini de geliştirerek kendi yeteneklerini hayata geçirme şansına sahip oluyor. Doğa Koleji öğrencileri, dünyanın her alanda aldığı mesafeyi okuyabilen, bilimin beraberinde getirdiği ilkesel duruşa ve felsefeye uyum sağlamış, kendini kültür, sanat ve sporla besleyebilmiş aydınlık kuşakların gelecekteki temsilcileri oluyor.

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL