OKULLAR, İSTANBUL GENELİ DOĞA KOLEJİ SATRANÇ TURNUVASINDA BULUŞTU!

26 Mayıs 2018 Cumartesi günü, Büyükçekmece kampüsünde düzenlenen Doğa Koleji Satranç Turnuvası yoğun katılım ve ilgiyle tamamlandı. 2004-2011 doğumlu sporcuların 5 kategoride kıyasıya yarıştığı turnuva 7 tur hızlı satranç turnuvası olarak yapıldı.

ETİKETLER : satranç , turnuva , chess , tsf , istanbul satranç , satranç eğitimi , büyükçekmece doğa koleji , mahmut oyman

İstanbul geneli okullar Her kategoride dereceye giren ilk 5 sporcuya kupa, ilk 10 sporcuya ise madalyaları takdim edildi. Piyonlar kategorisinde turnuvayı tamamlayan tüm sporculara hatıra olacak, başarı madalyası verildi. Bol ödüllü turnuvada sporcuların yaşadığı heyecan ve mutluluğu görülmeye değerdi. Doğa Koleji Yönetim Kurulu Eğitim Baş Danışmanı Sayın Mahmut Oyman’ın çocuk gelişiminde değerler eğitiminin önemini vurgulayan, engin tecrübelerinden örneklemelerinin yer aldığı konuşması solonda uzun süren alkışlarla son buldu.

Doğa Koleji Satranç Bölüm Başkanı Sayın Beyhan Somalı ise katılımcılara teşekkür ederek ‘Satranç oyuncusu bilişsel gelişimini; yılmadan, kararlı, hedefe yönelik stratejik taktiklerle besler ve başarıya ulaşır. Düzenlenen turnuvalarda amaç sadece kazanmak değil; birlik ve beraberliğin, her durumda centilmenliğin benimsenmesi ve başarı olgusunun değerler üzerinden kazanılmasının sağlanmasıdır’ diyerek satranç sporunun önemine vurgu yaptı.Tur aralarında, sporcular kendileri için hazırlanan oyun alanı ve farklı aktivitelerle stres attılar. Misafirlere yönelik kokteyl ve ikramlar hazırlanıp velilerimize sunuldu. Organizasyona gösterilen özen ve kaliteli sunumun farklılık yarattığı turnuvada katılımcıların mutluluğu fotoğraf karelerinde yerini aldı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sonuna damga vuran turnuvada emeği geçen yöneticilerimiz; Büyükçekmece Kampüs Müdürü Cüneyt Karamollaoğlu, İlkokul Müdürü Sultan Girgin, Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Tuba Deniz ve halkla ilişkiler ekibi başta olmak üzere, turnuvada görevli hakem ve öğretmenlerimize teşekkür eder, sporcularımızı gösterdikleri performanslardan ötürü tebrik ederiz.