ONURSAL MECLİS BAŞKANLARI 70.000 ÖĞRENCİYE MERHABA DEDİ

2015- 2016 Eğitim ve Öğretim yılı, Onursal Meclis Başkanları'nın konuşmaları ile başladı.

ETİKETLER : onursal meclis başkanları , öğrenci meclisleri , merhaba , eğitim , başarı , doğa ailesi , t-mba

Verdikleri anlamlı mesajlar ile Doğa Ailesi'ne yeni katılan öğrencilerimizin heyecanına ortak olup, onlara başarının uzak olmadığını Doğa Okulları'nda başarıya nasıl emin adımlar ile koşulduğunu anlattılar. Onursal Meclis BaşkanlarıSadece öğrenci değil, iş dünyasına hazırlanan yönetici lider adayları olduğumuzu gördük. İstenince geleceğin “gelecek“ olduğunu gördük. Doğa Okulları'nın ayrıcalıklı eğitimi ile hızla amaçlarımıza ulaşabileceğimizi gördük. Bizim için hayaller yok, hedefler var, başarılar var… Kupalar, ödüller, alkışlar var…” sözleri ile duygularını paylaştılar.