OSES ÇİĞ KÖFTE'NİN KURUCUSU OSMAN YAŞAR GÜNEŞLİ KAMPÜSÜ’NDE “GİRİŞİMCİLİK HAFTASI” KONUĞU OLDU

Güneşli Kampüsü t-MBA Öğrencilerinin düzenlediği Girişimcilik Haftası seminer konuğu olarak, Türkiye’nin önemli girişimcilerinden olan, gıda sektöründe yeni iş alanları yaratan Oses Çiğ Köfte Kurucusu Osman Yaşar konuk oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , güneşli kampüsü , oses , osman yaşar , girişimcilik haftası

Meslek hayatına üç ayaklı seyyar arabasıyla çiğ köfte satışı ile başlayan Osman Yaşar, AB standartlarında ilk çiğ köfte fabrikasının kurucusu olarak bir başarılı girişimcilik öyküsünü t-MBA öğrencileri ile paylaştı. t-MBA öğrencilerine sektörde ilk çiğ köfte fabrikasını nasıl kurduğunu anlatan Yaşar, girişimcilik ruhunun cesaret ve bilginin öneminden bahsetti.

t-MBA Öğrencilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Osman Yaşar, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Güneşli Kampüsü t-MBA Öğrencilerinin Oses Çiğ Köfte için hazırladığı çiğ köfteyi gören Yaşar, başarılı organizasyondan dolayı t-MBA öğrencilerini tebrik etti.

Seminer sonunda t-MBA öğrencilerinin teşekkür plaketi sunduğu Oses Çiğ Köfte Kurucusu Osman Yaşar, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.