PEGASUS GENEL MÜDÜR YARDIMCISI VE BAŞ KAPTAN NADİR KABAŞ KURTKÖY DOĞA KOLEJİ'NDE

t-MBA Seminerleri kapsamında, iş dünyasının farklı sektörlerinden konuşmacı olarak katılan konuklar deneyimlerini paylaşarak öğrencilere iş hayatlarına yön vermeye devam ediyorlar.

ETİKETLER : pegasus , nadir kabaş , baş kaptan , gene müdür yardımcısı , t-mba , seminer , konuk , pilot

Kurtköy Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Seminerleri kapsamında Pegasus Genel Müdür Yard. ve Baş Kaptan Nadir Kabaş’ı konuk etti. Kabaş, pilotluk mesleğine nasıl başladığını ve bu mevkiye geliş sürecini tüm detaylarıyla öğrencilerimize aktardı. Öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplayan Kabaş, pilotluk mesleğine ilgisi olan öğrencilerimizle bire bir görüşerek bu mesleğin avantajlarını anlattı.