SAİT GÜRSOY DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU!

t-MBA çerçevesinde öğrencilerini başarıya taşıyan Doğa Okulu Ünlü ve başarılı seminer konuları ile t-MBA öğrencilerini buluşturmaya devam ediyor.

ETİKETLER : sait gürsoy , başarıya doğru , seminer , öğrenci meclisleri , t-mba , Sabah Gazetesi , CNN Türk , Bilgi Üniversitesi

Ülkemizde eğitim konusunda önderlik yapmış eğitime ve başarıya bakış açılarını değiştiren ulusal radyo ve televizyon kanallarında bir çok program yapan, son olarak Bilgi Üniversitesi'nde eğitim danışmanlığı, Sabah Gazetesi'nde eğitim yazarlığı ve CNN Türk te “Başarıya Doğru” adlı eğitim programını hazırlayıp sunan Sait Gürsoy Doğa Okulu öğrencileri ile buluştu. Seminerde doğru meslek seçimi ve üniversite seçimi yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularında tecrübelerini paylaşan Gürsoy, daha sonraki yıllarda tek üniversitenin artık yetmeyeceğini insanların birden fazla üniversite bitirmelerinin gerekli olduğunu belirtti. Seminerin bir bölümünde ise iş görüşmelerine giden insanların nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda da bilgi veren Sait Gürsoy öğrencilerimizden gelen sorulara da büyük bir içtenlikle cevap verdi. Seminer sonunda birçok konuda farklı fikirler edinen öğrencilerimiz Sait Gürsoy’u büyük bir coşkuyla uğurladılar.