ŞANLIURFA KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ EKONOMİ KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ

Şanlıurfa Kampüsü t-MBA Öğrencileri aldıkları uluslararası t-MBA eğitim modelinin en önemli dersi olan ekonomi dersini destekleyici bir seminer düzenlediler.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , seminer , Şanlıurfa doğa , ömer yıldırım , gelir uzmanı , ekonomi

Düzenlenen seminerin tüm organizasyonunu Şanlıurfa Kampüsü t-MBA Öğrencileri hazırladılar. Konuşmacı olarak katılan Gelir Uzmanı Ömer Yıldırım, iktisat ve iktisadi bilimlerin öneminden bahsetti. Türk ve dünya ekonomisi üzerine konuşma yapan Yıldırım öğrencilerin görüşlerini aldı. Konu hakkında detaylı ve çözüm odaklı görüşlerini belirten t-MBA Öğrencileri aldıkları eğitimin kendilerine kattığı değeri göstermiş oldular. Sorulan sorular ve yorumlar karşısında etkilendiğini dile getiren Gelir Uzmanı Ömer Yıldırım, t-MBA’in her branş için nedenli önemli olduğundan bahsetti. Yıldırım, düzenlenen “Ekonomi” konulu seminer sonrasında, t-MBA Öğrencileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.