SATRANÇ SPORCULARINDAN İKİ ŞAMPİYONLUK BİRDEN GELDİ!

Doğa Okulları Atakent Kampüsü İlköğretim satranç sporcuları şampiyonluklar serisine bir yenisini daha ekledi.

ETİKETLER : satranç , spor , turnuva , yarışma , atakent kampüsü , okul spor şenlikleri , ümraniye , şampiyon

Ümraniye ilçesinde  geleneksel Okul Spor Şenlikleri kapsamında yapılan satranç turnuvasından çifte zaferle dönen Atakent Kampüsü, Minikler (3. ve 4. sınıflar) ve Küçükler (5. ve 6. Sınıflar) kategorilerinde güçlü rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.

Ayrıca Minikler bireyselde Ege Açık ve Küçükler bireyselde Emir Mehmet Özberk üçüncülük kazandılar. Öğrencilerimiz Kupa ve madalyalarını ilçenin düzenleyeceği ödül töreninde alacaklar.

Minikler kategorisi takım oyuncuları Batu Ethem Kavalcı, Burhan Mert Bellici, Ege Açık, Yiğit Kocataş; Küçükler kategorisi takım oyuncuları Emir Mehmet Özberk, Efe Yapağan, Orhan Bora Ateşçi, Alp Mete Kılıç başta olmak üzere Atakent Kampüsü Satranç Antrenörümüz N. Enis Akıl'ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.