"SATRANÇ TAKIMIMI YAPIYORUM" PROJESİNDE BİRBİRİNDEN MUHTEŞEM SATRANÇ TAŞLARI ORTAYA ÇIKTI

Satranç bölümünün "Satranç Takımımı Yapıyorum" projesiyle kampüslerimizde adeta satranç taşları şöleni yaşandı.

ETİKETLER : satranç , turnuva , chess , satranç , satranç eğitimi , doğa koleji satranç eğitimi , satranç takımı yapma

Doğa Koleji Satrançt Bölümü'nün gelenekselleştirdiği "Satranç Takımımı Yapıyorum" projesi yine yoğun ilgiyle karşılandı. Öğrencilerimizin satranç takımı projelerimiz kampüs lobilerimizde sergilendi. Öğrencilerimiz, satranç taşlarının görevlerini herhangi bir materyale yükleyerek kendi takımlarını yapabilme becerisi kazandılar.

Tüm kampüslerimizde yapılan projede yüzlerde takım yapıldı. Bazı illerimizde kültür merkezlerinde de sergilenen satranç takımlarımız ziyaretçilerin beğenisini topladı. Satranç bölüm başkanımız Beyhan Somalı ‘İnanılmaz ilgi gören projemizde, çok çeşitli ve farklı güzellikte takımlar yapan öğrencilerimizi ve satranç öğretmenlerini kutladı.