SEKSENLER DİZİSİNİN ÜNLÜ OYUNCUSU AYŞE TOLGA DOĞA KOLEJİ’NDE…

Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu Ayşe Tolga Öğrenci Meclisinin konuğu olarak Şişli Doğa Okulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

ETİKETLER : t-mba , çğrenci meclisleri , ayşe tolga , oylum talu , şişli doğa koleji , seminer , seksenler , girişimcilik
Şişli Doğa Okulu Öğrenci Meclisi t-MBA Eğitiminin önemli bir parçası olan seminerlerine bir  yenisini daha ekledi. Seksenler dizisinin ünlü oyuncusu Ayşe Tolga Öğrenci Meclisinin konuğu olarak Şişli Bilim Doğa Koleji’nde öğrencilerle bir araya geldi. Oyuncu kişiliğinin yanı sıra girişimci kimliğiyle de tanınan Ayşe Tolga, “Ayşe Tolga ile İyi Yaşam” adlı seminerde Türkiye’de kadın girişimci olmanın zorluklarından, hayat deneyimlerinden ve oyunculuk yaşamından bahsetti. Seminerin moderatörlüğünü Şişli Bilim Doğa Koleji’nde t-MBA derslerine konuk öğretmen olarak da katılan  ünlü haber spikeri Oylum Talu yaptı.