SİVAS KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİNDEN SATRANÇTA ÜSTÜN BAŞARI

Doğa Okulları Sivas Kampüsü İlkokulu Öğrencileri "Satranç Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Birinciliği Yarışmaları"nda üstün başarı gösterdi.

ETİKETLER : satranç , turnuva , spor , başarı , sivas kampüsü , giray kaan durukan , oğuz kağan gürer , ekin deniz toprak

Antalya'da düzenlenen, 81 il ve KKTC'den toplam 2 bin 236 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne olan Satranç Türkiye Birinciliği yarışmasına üç öğrencimiz katıldı. 9 yaş grubunda Giray Kaan Durukan ilk ona girerek, 7 yaş grubunda Oğuz Kağan Gürer Türkiye yedincisi olarak milli takıma girme hakkı kazandılar. Yedi yaş grubunda Sivas 2.‘si olan Ekin Deniz Toprak ise oynadığı 9 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik alarak okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etti. Tüm öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.