SİVAS KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ GİRİŞİMCİLİK HAFTASI’NDA GÖKLER A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI GÖKSEL ARAS’I AĞIRLADI

Sivas Kampüsü t-MBA Öğrenci Meclisinin Kasım ayı ‘’Girişimcilik’’ seminer konuğu Gökler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Göksel Aras oldu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , sivas kampüsü , göksel aras , seminer , girişimcilik

t-MBA Öğrencilerinin düzenlediği organizasyonda Göksel Aras, Nitrocare, Dekoline ve Ofisline hakkında bilgi verip öğrencilerin sorularını cevapladı. Sektörde girişimciliğin önemi, ülke ekonomisi açısından getirdiği avantajlardan bahsetti. Aras, t-MBA Öğrencilerinin aldıkları derslerden biri olan Girişimcilik dersine yönelik sorular sordu. Aldığı cevaplar karşısında şaşırdığını dile getirerek böyle önemli konularda yaşıtlarından çok ileride olduklarını ve aldıkları avantajlı eğitimin farkında olmaları gerektiğini dile getirdi.

t-MBA Öğrencilerinin düzenlediği organizasyonda konuşmacı olan Göksel Aras’a konferans sonrası plaket ve çiçek takdim edildi.