SONAY DİKKAYA BİZLERLE...

NTV Ana Haber Spikeri Sonay Dikkaya Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

ETİKETLER : ntv , anahaber , t-mba , öğrenci meclisleri , spikerlik , sonay dikkaya

Bahçelievler Doğa Anadolu Lisesi Meclis Başkan ve Alt Komisyon Başkanları NTV kanalını ziyaret etti. NTV kanal binasını gezen öğrenciler, kanalın her şeyini yakından izleme fırsatı buldu. Kanalın Ana Haber sunucusu Sonay DİKKAYA ile  söyleşi yapan öğrenci meclisleri, İleride Gazetecilik ve Spikerlik alanında kariyer yapmak isteyen okul arkadaşları için  seminer yapma sözünü aldı. Öğrencilere verdiği değerli bilgiler ve eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağlayan, NTV Ana Haber Spikeri Sonay DİKKAYA ve NTV çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürler.