SXSWedu KONFERANSI’NIN “EĞİTİMDE MÜKEMMELİYET” ÖDÜLÜ DOĞA'NIN!

Doğa Koleji, ABD’de gerçekleşen SXSWedu Konferansında t-MBA Eğitimi ile “Eğitimde Mükemmeliyet” ödülü aldı.

ETİKETLER : SXSWedu , mükemmel eğitim , eğitimde mükemmellik , t-mba , öğrenci meclisi , ödül , başarı , melis ayuğur

Doğa Koleji, ABD’de gerçekleşen SXSWedu Konferansı'nda liselerde uyguladığı t-MBA eğitimi için “Eğitimde Mükemmeliyet” ödülü aldı. Bu ödül konferans tarihinde ilk defa bir okula verildi ve Doğa Okulu bu ödüle layık görülen okul oldu.

Ödül, SXSWedu Program Koordinatörü Sean Brown tarafından t-MBA öğrenci meclisleri uluslararası ilişkiler başkanı Melis Ayugur’a takdim edildi. Brown’ın ödülü takdim etmeden önce Doğa Okulu ve t-MBA hakkındaki görüşlerini belirtti; “Eğitim her zaman yenikle ilgili oldu. Ulusal ve uluslararası olarak eğitimde en büyüğünü, en iyisini ve en parlak şeyleri yapanları kutluyoruz. Bugün t-MBA Programlarıyla mükemmel işler çıkaran Türkiye’den, Doğa Koleji’nden çok özel bir sistemi, grubu ve genç öğenciyi takdir ediyoruz.

Tanıtımdan sonra Ayugur ödülü temsil almak üzere sahneye çıktı ve Doğa Okulu adına bu ödülü almanın verdiği gurur ve t-MBA’in hayatını nasıl değiştirdiği ile ilgili birkaç söz söyledi. Ödül almanın yanı sıra Doğa Okulu göz alıcı standında yaptığı t-MBA sunumuyla da konferansın yıldızı oldu. Dünyanın her yerinden insanlar Doğa Koleji'nin yaptığı mükemmel çalışmalar hakkında bilgi alabilmek için sıraya girdi.

SXSWedu Konferans ve Festivali eğitimde farklı çevrelerden birçok çeşitli ve enerjik ilgilileri ağırlayarak eğitimde yeniliği teşvik ediyor. SXSWedu, South by Southwest SXSW Müzik, Film ve İnteraktif; SXSW Eco ve SXSW V2V içeren konferans ve festival ailesinin bir ögesi... Yaratıcı sanatları bir araya getirmesiyle uluslararası ün salmış SXSW, SXSWedu’de müzisyenleri, film yapımcılarını ve yeni medya mucitlerini desteklemenin ötesine geçerek toplumun gerçek rock starı olan eğitimcilere yer veriyor.