t-MBA FİNLANDİYA ZİRVESİ'NİN 3. GÜNÜNDE SIRKKU KOTILAINEN'DEN SEÇKİN EĞİTİM

t-MBA öğrenci meclisi, üniversite ve İngilizce dersleriyle Tampeeren Yliopiston Normaalikoulu'nda eğitsel ve akademik bir gün geçirdi.

ETİKETLER : finlandiya , t-mba , zirve , fin , pisa , Tampereen Yliopiston Normaalikoulu , t-mba digital , Sirkku Kotilainen

Finlandiya t-MBA Zirve haftamız heyecanlı etkinliklerle devam ediyor. Öncelikle öğrencilerimize Tampere Üniversitesi CMT'nin tanınmış profesörü Sirkku Kotilainen tarafından "Gençler Arasında Medya ile Kültürlerarası İlişki" adlı seminer verildi. Öğrenciler güncel bir konuya sahip bu seminer sonrası davet edildikleri İngilizce dersinde Finli öğrencilerle iletişim kurma şansı buldular. Finli oğrencilerle yenilen öğle yemeğinden sonra t-MBA öğrencileri Tampere'nin bilinen tarihi yerlerini gezerek eğlenceli ve kültürel bir gün geçirdiler.