t-MBA, FOTOĞRAF TUTKUNU ÖĞRENCİLERİNİ USTA FOTOĞRAFÇI MUSTAFA SEVEN İLE BULUŞTURDU

t-MBA öğretmenlerimizden usta fotoğrafçı Mustafa SEVEN öğrencilerimizle foto safari turuna çıktı.

ETİKETLER : t-mba , mustafa seven , safari , fotoğraf turu , gezi , Sent Antuan Kilisesi , Taksim , Tünel , Kamondo Merdivenleri , Galata Kulesi , Eminönü Meydanı , Yeni Camii

Taksim meydanında buluşan öğrencilerimiz, İstiklal Caddesi'nde, parmaklıklı, geniş bir demir kapı ve iki yanında yükselen binalarla ayrılan tarihi yapı olarak gösterilen Sent Antuan Kilisesi’ne kadar yürüdüler. t-MBA Öğrencileri, Taksim’in doğal anlarını Mustafa SEVEN ile ölümsüzleştirdiler.

Fotoğraf çekim alanları olarak, tramvayların tek kesiştiği nokta olan Tünel, ünlü Kamondo Merdivenleri, Galata Kulesi, Eminönü Meydanı ve Yeni Camii öğrencilerin ölümsüz fotoğraf kareleri aldıkları yerler oldu. Bu alanlarda Türkiye’nin önde gelen muhabirlerinden SEVEN, Doğa Okulu öğrencileriyle tarihi dokunun önemini ve fotoğrafçılık hakkında merak ettiklerini, fotoğraf çekimlerinin bilinmeyen yönlerini öğrencilerle paylaştı.