t-MBA GİRİŞİMCİLİK HAFTASI KAPSAMINDA TEKİRDAĞ KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİ

Tekirdağ Kampüsü t-MBA Öğrencileri Karaköy Güllüoğlu Sahibi Nadir Güllü ile girişimcilik üzerine bir röportaj gerçekleştirdiler.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , girişimcilik haftası , karaköy güllüoğlu , nadir güllü , tekirdağ kampüsü

t-MBA Öğrencileri, dünyanın en önemli inovatif eğitimi olarak genç girişimcileri destekleyen t-MBA’in önemli röportajlarından birini gerçekleştirdiler. Mesleki bilgilerini ve girişimci olarak mesleğine başlayışını anlatan Güllü, t-MBA Öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Girişimciliğin bilgi, cesaret ve risk alabilmekten geçtiğini, sosyal desteğin önemli olduğunu belirtti.

9. sınıftan itibaren aldıkları t-MBA eğitimini anlatan öğrenciler, Karaköy Güllüoğlu Sahibi Nadir Güllü’ye sektör ile ilgili fikirlerini sundular. Öğrencilerin fikirlerini dikkatle dinleyen Güllü, onların girişimcilik ruhunun Türkiye için önemli olduğunu ve girişimciliğin ülke kalkınmasında önemli rol oynadığını belirtti. Tekirdağ Kampüsü t-MBA Öğrencilerine teşekkür eden Nadir Güllü öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.