t-MBA GİRİŞİMCİLİK HAFTASI’NDA “buldum.com” KURUCUSU SERKAN ORTA KONUK OLDU

t-MBA Girişimcilik Haftası’nda tüm Doğa Okulları t-MBA Öğrencileri birbirinden önemli girişimcileri konuk etti.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , girişimcilik haftası , konuk , serkan orta , buldum.com , halkalı kampüsü

Bu kapsamda Halkalı 2 Kampüsü’ne internet alışverişinde önemli bir yere sahip olan ve başarılı girişim örneği olarak gösterilen “buldum.com” Kurucusu ve Sahibi Serkan Orta konuk oldu. Halkalı 2 Kampüsü t-MBA Öğrencilerinin hazırladığı organizasyonda “Türkiye’de ve Dünya’da Girişimcilik” konulu seminere katılan Orta, t-MBA Öğrencilerinin konuyla ilgili sorularını yanıtladı. Girişimcilik konulu seminerin sürprizi ise “buldum.com” adına hazırlanan pasta oldu. Serkan Orta, t-MBA Öğrencilerinin düzenlediği bu önemli organizasyon ve önemli jestlerden etkilendiğini belirtti. “buldum.com”un Kurucusu Serkan Orta, öğrencilerin gördükleri t-MBA eğitiminin, başarılı etkilerini tüm organizasyonda hissettiğini dile getirdi.