t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ SEÇİMLERİ SONUÇLANDI

Tüm kampüslerimizde kıyasıya rekabetin yaşandığı seçimlerin kazanan liderleri ilk toplantılarını İcra Kurulu Üyemiz Gökhan Alpözü ile İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsünde gerçekleştirdi.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı seçim serüveninde akademi liderliğini kazanan öğrencilerimiz İstanbul Bilgi Üniversitesi Enerji Müzesinde bir araya gelerek ilk toplantılarını İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü ile gerçekleştirdi. Lise koordinatörü ve Matematik Bölüm Başkanı Arzu Uz ve t-MBA Bölüm Başkanımız Betül Erok Şengel’in katıldığı toplantıda öğrencilerimiz zorlu propaganda sürecinde gerçekleştirdiği çalışmaları ve seçim vaatlerini anlattı. Kendilerini tanıtarak seçim stratejilerini anlatan öğrencilerimiz kampüslerinde yaşanan yoğun rekabet sürecini anlatarak gerçekleştirmek istedikleri projelerden bahsettiler. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tebrik eden Gökhan Alpözü, liderliğin tanımını yaparak öğrencilerimize verimli ve başarılı bir sene geçirmeleri için önerilerde bulundu. Demokratik seçim sürecinde aday olan tüm öğrencilerimizi ve seçimi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, gerçekleştireceği projelerde başarılar diliyoruz.