t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ “KAMPÜSTE SANAT SEMİNERLERİ” PROJESİ İLE BAŞARILI SANATÇILARI AĞIRLADI!

Öğrenci Meclisleri “Kampüste Sanat Seminerleri” projesi ile sanat dünyasının birbirinden önemli ve başarılı isimlerini kampüslerinde ağırlayarak sanatın önemini bir kez daha vurguladı.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , lise eğitimi , öğrenci meclisleri , sanat günleri , lisede sanat etkinlikleri

Okulların eğitim hayatı boyunca sadece akademik başarı değil, sanat, spor, kültür ile içe içe, içinde yaşadığı topluma sorumluluk duyan ve pozitif katkı sunan bireyler yetiştiren Doğa Koleji, t-MBA Eğitim Modeli ile öğrencilere farklı bakış açıları ve yeni bir vizyon kazandırıyor.

Öğrenci Meclisleri Mart ayı boyunca tüm Türkiye kampüslerimizde birbirinden başarılı, rol model sanatçıları ağırlayarak, başarılı isimlerin kariyer yolculuklarını, deneyim ve tavsiyelerini öğrencilerimize aktarma fırsatı sundu. Altan Gördüm, Merve Özbey, Sabri Özmener Burak Tozkoparan, Murat Tavlı, Naci Taşdöğen, Özgür Özgülgün, Gülistan Ertik, Ulvi Alacaptan, Nurullah Çelebi, Erdoğan Güzel, Yaşar Gündem, Toygun Ateş, Ümit Acar, Özdemir Yemencioğlu, Serkan Kuru gibi sanatın her alanından isimler öğrencilerimize farklı bakış açıları sundu.

Öğrenci Meclisleri sanat seminerleri ile öğrencilerin yaratıcılık, yorumlama becerileri, eleştirel düşünme, gözlemsel beceri ve sosyal becerilerinin ortaya çıkmasına katkı sağlayarak yine başarılı bir projeye imza attı. Sinema, tiyatro, resim ve müzik alanında seminer veren başarılı sanatçılar öğrencilerimizin sektöre dair merak ettiği soruları cevapladı. Öğrenci Meclisleri Mart ayında organize ettikleri keyifli sanat seminerleri ile öğrencilerimize farklı bir vizyon kazandırdı.