t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ ANNELER GÜNÜNÜ COŞKU İLE KUTLADI

Lise Öğrenci Meclisleri, en değerli varlıkları anneleri için birbirinden güzel organizasyonlar gerçekleştirerek bu anlamlı günü coşku ile kutladı.

ETİKETLER : anneler günü , öğrenci meclisleri , lise , t-mba , anneler günü , sürpriz , akademik , kültürel , sosyal gelişim , doğa koleji lise eğitimi

Bir sene boyunca dev organizasyonlara imza atan, kendilerini hem akademik hem sosyal olarak geliştiren Doğa Koleji Lise Öğrenci Meclisleri bu kez anneleri için çalıştı. Tüm kampüslerde birbirinden anlamlı etkinlikler ile meclis öğrencileri annelerine unutulmaz bir gün yaşattı. Kimi kampüste öğrencilerimiz erkenden okula gelerek annelerine kendi elleri ile kahvaltı hazırlayarak sürpriz yaptı, kimi kampüste öğrencilerimiz anneleri ile birlikte yemek yarışmalarından yoğun rekabet yaşadı. Öğrencilerimiz haftalar öncesinden hazırladıkları “Anneler Günü” temalı video sunumları ile annelerini duygulandırdı. En kutsal mesleğin annelik olduğunu bir kez de öğrencilerimizden dinleyen değerli velilerimiz unutulmaz bir gün yaşadı. Kusursuz organizasyonlarını unutulmaz kılmak için yeteneklerini de konuşturmayı ihmal etmediler. El emeği hazırladıkları kokulu mumlar, kolonya, çikolata paketleri ve cup kekleri annelerine sevgi ile ikram ettiler.

Doğa’ya hayat veren annelerimiz evlatlarının gerçekleştirdikleri sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşadı.