t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINDA YİNE FARKINDALIK YARATTI!

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile fark yaratan t-MBA Öğrenci Meclisleri, tüm kampüslerde birbirinden farklı organizasyonlar ve projeler düzenleyerek “Dünya Çocuk Kitapları Haftası”nı yine çocuklar ile birlikte kutladı.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk projesi , kitap bağışı , dünya çocuk kitapları haftası , t-mba , lise öğrenci meclisi , doğa koleji lise

Her yıl kasım ayının ikinci pazartesi günü başlayan ve tüm yurtta anlamlı etkinlikler ile kutlanan “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” öğrenci meclislerimizin gündeminde büyük yer kapladı. Kampüslerinde kitap toplama kampanyaları başlatan meclis öğrencileri kütüphaneleri boş olan devlet okullarını ziyaret ederek kardeşlerine kitap bağışında bulundu. Kitap okumanın küçük yaşta edinilmesi gereken bir alışkanlık olduğunu vurgulayan öğrencilerimiz kendi kampüslerinde kitap okuma saatleri düzenleyerek ana sınıfı ve ilkokul öğrencileri ile birlikte kitap okudu.