t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ HAZIRLADIKLARI SÜRPRİZLERLE ÖĞRETMENLERİNE UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTI!

Bugün tüm kampüslerimizde heyecan ve coşku vardı! Öğrenci Meclisleri, kendilerini tam donanımlı şekilde hayata hazırlayan öğretmenlerine bin bir emekle hazırladıkları anlamlı organizasyonlar ile teşekkür etti.

ETİKETLER : öğretmenler günü etkinlikleri , t-mba , lise öğrenci meclisleri , lise eğitimi

Tükenmez bir özveri ile “Doğa Nesli”ni yetiştiren değerli öğretmenleri için bugün öğrenci meclisleri büyük özveri harcadı. Meclis öğrencileri tüm hazırlıklarını hayata geçirebilmek için öğretmenlerinin okuldan ayrılmasını bekleyerek çalışmalara başladı. Bin bir emekle öğretmenler odalarını süsleyen öğrencilerimizin çabası her gün kendilerini tap taze heyecanla karşılayan öğretmenlerini bugün de kendilerinin karşılayabilmesiydi. Gerçekleşen törenlerde öğretmenler için hazırlanan sürpriz videolar gösterildi, yazılan mektuplar dağıtıldı. Öğretmenlerin “en”leri seçilerek madalyalar hazırlandı, öğrencilerimiz kendi elleri ile yaptıkları pastaları ve tasarım hediyelerini öğretmenlerine takdim etti. Öğrencilerin günlerdir büyük emekle hazırladıkları sürprizler karşısında öğretmenlerimiz duygu dolu anlar yaşadı.