t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ’NDEN SOMA’YA SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratan meclis öğrencileri gerçekleştirdikleri projelere bir yenisini daha ekledi.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , soma derneği , t-mba , doğa lise eğitimi , doğa koleji , öğrenci meclisi

Çamlıca kampüsü t-MBA Öğrenci Meclisi 13 Mayıs 2014'te Soma'daki elim kazada yakınlarını kaybeden değerli vatandaşlarımızın kurduğu ''301 Madenciler Sosyal Yardımlaşma  ve Dayanışma Derneği''ne kıyafet yardımında bulundu. Öğrenci meclisinin önderliğinde her sınıftan bir görevli öğrenci belirlenerek duyururlar yapıldı ve yardımlar toplandı. Toplanan kıyafetler meclis öğrencileri tarafından belirlenen okula gönderilmek üzere yaşlara göre ayrıldı ve paketlendi. Toplanan sekiz yardım kolisi kargo ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin okuluna ulaştırıldı.