t-MBA ÖĞRENCİLERİ YENİ PROJELERİYLE YİNE GÖZ DOLDURDU!

Eğitim çevrelerince takip edilen t-MBA, yine yeni dönemde Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi ve Ataşehir 3 Bilim Okulu t-MBA Öğrencileri için farklı eğitim çalışmaları ile adından söz ettirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , proje , lise , yönetim ve organizasyon , acıbadem bilim , ataşehir 3 bilim

Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA Öğrencileri dünyanın en başarılı firmalarının yönetim organizasyon şemalarını çıkardı. Eğitim çevrelerince dünyanın en başarılı eğitim modeli olarak gösterilen t-MBA’in 10. Sınıf dersi “Yönetim ve Organizasyon” dersine yönelik olarak Acıbadem Bilim Doğa Anadolu Lisesi t-MBA Öğrencileri başarılı gördükleri firmaların yönetim organizasyon şemalarını görsel çalışmalarla tanıttılar. Projeleri için saha araştırmaları yapan geleceğin yöneticileri, yaratıcılıkları ile okullarını renklendirdiler.

Ataşehir 3 Bilim Okulu t-MBA Öğrencileri ise, t-MBA’in önemli öğretilerinden biri olan araştırarak öğrenme becerilerini geliştirmek için çalışma yaptılar. Sektörel kelime dağarcığını geliştirmek amacıyla gündelik ve güncel genel kültür bilgilerini araştırarak görseller haline getirdiler. Okul koridorlarına astıkları görsellerle hem arkadaşlarına hem kendilerine kalıcı bir çalışma ortamı yaratmış oldular. Derslerde öğrenilen bilgiler üzerine yorumlar yaparak, yeni bilgiler öğrenme fırsatı yakaladılar. Güncel sektörel kelimeleri yaşayarak bilgi hazinelerine katmış oldular.