t-MBA ÖĞRENCİLERİNE EMSALSİZ AYRICALIK

Doğa Okulları'na özgü t-MBA, öğrencilerine sağladığı diploma ile taçlandı.

ETİKETLER : t-mba , diploma , pearson , istanbul bilgi üniversitesi , burs , t-MBA Exclusive , ayrıcalık

Pearson onaylı t-MBA diploması alan öğrencilerimiz İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden %25 burs ve ilgili bölümlerde muafiyet sınavına giriş hakkı kazanıyor. Yurt içinde tanınan imkanlarin yanında, Doğa Okulları öğrencilerinin yurtdışında okuma hayalleri de bu diploma ile gerçeğe dönüşüyor.

Yurtdışında sayısız üniversiteye giriş imkanı sağlayan t MBA diplomasi, küresel akreditasyon kuruluşu olan Pearson tarafından onaylanarak tüm dünyada geçerlilik sağlamıştır. Pearson onaylı t-MBA diploması alan Doğa Koleji’nden mezun olan öğrencilerimiz, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin lisans ve önlisans programlarına kayıt yaptırırken büyük oranda burs alarak Türkiye’nin önemli üniversitesinden eğitim olanağı yakalıyorlar...

12. Sınıfta olan t-MBA Exclusive öğrencileri ise İstanbul Bilgi Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecek muafiyet sınavına yönelik derslere katılma imkânı yakalıyorlar. Doğa Okulları, Pearson onaylı t-MBA diploması alan öğrencilerini hem akademik hem sosyal hayata hazırlarken karşılarına çıkabilecek tüm engelleri aşmalarına destek olmaya devam ediyor.

t-MBA ÖĞRENCİLERİNE EMSALSİZ AYRICALIK

*Erken kayıt avantajları ve özel okul başvuruları devam ederken Türkiye’nin en büyük k12 eğitim kurumu olan Doğa Okulları yeni eğitim-öğretim yılına hazır… Özel okullara kayıt sürecinde Doğa'yı tercih edecek olan veliler; erken kayıt formu ile Doğa Okulları'na ulaşabiliyor ve ayrıcalıklarla dolu bir eğitim sürecine dahil oluyorlar. Her yıl YGS, LYS ve TEOG gibi ortak sınavlarda Türkiye’nin en başarılı okulu olan Doğa, özel okullar erken kayıt döneminde öğrencilere sportif ve akademik başarılarına göre %100’e varan burs imkanı da sunuyor. Bu yıl uygulanmaya başlanan ve kolej kayıtlarında devlet tarafından verilen eğitim desteği de Doğa'da sizi bekliyor!