t-MBA ZİRVESİNİ GÖRKEMLİ BİR ORGANİZASYONLA TAÇLANDIRAN MECLİS BAŞKANLARINA ÜST DÜZEY EĞİTİM

Başarılı bir 8. t-MBA Zirvesi’nin ardından Meclis Başkanlarına “Girişimcilik, İnovasyon ve Liderlik” konulu eğitim düzenlenerek, liderliğin şifreleri çözüldü.

ETİKETLER : t-mba , zirve , meclis başkanları , öğrenci meclisleri , bora özkent , inovasyon , liderlik

Zirvenin Mimarları olarak davet edilen Doğa Koleji Meclis Başkanlarına liderler olarak global arenada faydalanacakları inovasyon, girişimcilik konularını içeren bir eğitim verildi. Birçok yöneticiye eğitimler veren ÖZKENT, Başkanlarla keyifli bir eğitime imza attı. Birçok önemli kuruluşta danışmanlık yapan ÖZKENT birikimlerini akademik bakış açısıyla birleştirerek kapsamlı bir eğitim veren ÖZKENT, inovasyon sürecinin gerçek işleyişinden bahsetti. Akıllarda gizemini koruyan yeniçağ liderlik özelliklerini geleceğin liderleri Meclis Başkanlarına anlattı.

Doğa Okulu Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşen eğitimde Doğa Koleji’nin Başkanlarına verdiği önem gerçekleşen eğitim ile daha da öne çıktı. Eğitime yoğun ilgi gösteren t-MBA Zirvesi’nin mimarları, aldıkları eğitimin kendileri için ne denli önemli olduğunu ifade ettiler.

Sektörün liderlerine eğitimler veren Bora ÖZKENT, Meclis Başkanlarına yeni basılan “Adım Adım İnovasyon” isimli kitabını hediye ederek, soruları yanıtladı.