TAV AKADEMİ TUZLA BİLİM OKULU’NDA SUNUM YAPTI

TAV Akademi’nin eğitmenlerinden olan Erdil İçten, Tuzla Bilim Okulu t-MBA öğrencilerinin düzenlediği seminerin konuğu oldu. TAV Holding’de eğitimin ve gelişimin önemini anlattı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , erdil içten , tav akademi , tav holding , seminer , sunum

Gelecekte işe girişte gerekli niteliklerin önemi üzerinde durarak t-MBA öğrencilerinin sorularını yanıtlarken, onların gelecekle ilgili kariyer planlamalarına ışık tuttu. Türkiye’nin prestijli kuruluşlarından olan TAV Akademi’nin eğitmenlerinden İçten, t-MBA öğrencilerinin sektöre bu denli bilinçli yaklaşmalarından etkilendiğini dile getirdi. Seminer sonunda İçten, Tuzla Bilim Okulu t-MBA öğrencilerinin teşekkür plaketini kabul ederek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.