TEKNOLOJİ GEZİLERİNİ SÜRDÜREN DOĞA ÖĞRENCİLERİ BU KEZ DE HUAWEI’DE

Teknoloji devi Huawei'nin Kurumsal Pazarlama ve İletişim Direktörü Mine Zaim, öğrencilerimize hayatımızı iletişimle zenginleştiriyoruz temalı bir sunum yaptı.

ETİKETLER : Ataşehir 2 Doğa , Halkalı Doğa , Huawei , Bilişim Teknolojileri ve Yazılım , Eğitim Teknolojileri

Mine Zaim, öğrencilerimize Huawei'nin sosyal sorumluluk projelerini anlattı. Öğrencilerimiz Huawei'nin 3 operatöre alt yapı desteği sağladığını öğrendi. Ayrıca 4.5G teknolojisini de tanıma fırsatı yakaladılar. Geleceğin tohumları projesinde bulunan üniversite öğrencilerinin süreçleri hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimiz Çin menşeli bir firma olan Huawei'de Çin kültürünü tanıma fırsatı buldular. Ayrıca teknolojinin geleceği ile ilgili, eğitim departmanından Erkan Keskin ile bir söyleşi gerçekleştirdiler. Ataşehir 2 ve Halkalı kampüslerimizin katıldığı gezimizde öğrencilerimize Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenleri eşlik etti. Birlikte keyifli bir teknoloji günü geçirdiler.