TÜRKAN ŞORAY DOĞA ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YILIN ANNESİ SEÇİLDİ!

Afyon, Bursa Özlüce ve Balıkesir Kampüsü Öğrenci Meclisleri tarafından hazırlanan “Türkan Şoray ile Anneler Günü” programı büyük yankı uyandırdı.

ETİKETLER : türkan şoray , öğrenci meclisleri , t-mba , yılın annesi , sevemedim kara gözlüm , balıkçı azize , Afyon , Bursa Özlüce , Balıkesir

Sultanlara yakışır bir şekilde ağırlanan Şoray öğrenci ve velilerin gönlünü fethetti. Türk Sineması'nın Sultan'ı kırmızı halı ile karşılanırken unutulmaz filmlerinin üzerine yazılı olduğu Hollywood Yıldızlarını görünce heyecanını gizleyemedi. Okul girişinde anaokulu öğrencileri keman eşliğinde Şoray'ın gözlerinden hazırladıkları maske ile onu karşılamaya devam ettiler ve dinlenmesi için yine kendisi için özenle hazırlanmış olan kulisine götürdüler. Sonrasında Türkan Şoray sahneye davet edildi. Sunucu Cansu program metni kartlarını unuttuğunu belirten esprili konuşması ile programı akışına bırakarak sahneyi terk etti ve sürpriz bir şekilde ilkokul öğrencileri ellerinde karanfiller ile sahneye çıkarak "Sevemedim Kara Gözlüm" şarkısını seslendirerek Türkan Şoray'ı duygulandırdılar. Herkes merakla sahnede duran masa ve sandalyelerin ne zaman kullanılacağını merak ile beklerken "Balıkçı Azize" ve arkadaşları geldi sahneye. Seyircileri ve Şoray'ı o unutulmaz film sahnesine götüren öğrenciler o sahnedeki en ince ayrıntıları düşünerek coşkulu alkışları almayı başardılar.

Programa Bursa Anneler Derneği Başkanı da katılım sağlayarak günün anlam ve önemine uygun bir portre oluşturdu. Türkan Şoray'a plaketi takdim edilirken üzerinde kızı ile resmi olan özel bir cam tasarım da hediye edildi.