ULUSLARARASI KONUKLARLA KARTAL DOĞA KAMPÜSÜ’NDE İNGİLİZCE DERSİ VE FOLKLÖR

Zirve Haftası etkinlikleri devam ediyor! Uluslararası Konuklarla Kartal Doğa Kampüsü'nde İngilizce Dersi ve Folklör...

ETİKETLER : t-mba zirve haftası , kartal doğa koleji , ingilizce dersi , folklör eğitimi , workshop

t-MBA Zirve Haftası'nın üçüncü gününde Kartal Doğa Kampüsü'ne gelen Rus ve Hollandalı konuklar öncelikle 10.sınıfların İngilizce dersine girerek farklı bir ders deneyimi yaşadılar. Ardından spor salonuna geçerek folklör eğitmeni ve Türk öğrenciler ile birlikte Türk folklör dansının örneklerinin sergilendiği bir workshopa katıldılar. Rus öğrencilerin kendi folklör danslarını sergilemeleri ve hep birlikte dans etmeleri ile günün etkinlikleri sona erdi ve konuklar Kurtköy Doğa Kampüsü'ne geri döndü.