ÜNLÜ GAZETECİ BALÇİÇEK İLTER ÖĞRENCİ MECLİSLERİ İLE BULUŞTU!

Doğa Okulları Çekmeköy Kampüsü Meclis Öğrencileri, Ünlü Gazeteci ve TV Sunucusu Balçiçek İlteri okullarında ağırladı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , balçiçek ilter , seminer , gazeteci , sunucu , özçekim

Öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi geçiren İlter, meslek hayatına ilk adım attığı senelerden başlayarak kariyer yolculuğunu öğrencilerimiz ile paylaştı. Üniversite yılları ve gazeteciliğe dair öğrencilerimizin merak ettiği soruları cevaplayarak onlara tavsiyelerde bulundu. Lise çağından başlayarak aldığı eğitimlerin iş hayatına nasıl yansıdığını anlattı. Ünlü gazeteci İlter, 29 yaşında ilk kadın yazı işleri müdürü olmasının kendi hayatında bir dönüm noktasını olduğunu ve televizyon programı yapmanın kendisine neler kazandırdığını anlattı. Ardından meclis öğrencilerimiz Sayın İlter için özel olarak yaptırdıkları kurabiyeleri ikram etti. Günün modası olan 'özçekim' fotoğrafları ile program son buldu.