ÜNLÜ SİNEMA OYUNCUSU AHMET ÖZYAVUZ MECLİS ÖĞRENCİLERİMİZİN KONUĞU OLDU!

Doğa Okulları Şanlıurfa Kampüsü Meclis Öğrencileri, ünlü sinema ve dizi oyuncusu Ahmet Özyavuz’u kampüslerinde ağırlayarak keyifli vakit geçirdi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , ahmet özyavuz , şanlıurfa kampüsü , konuk

Meclis öğrencilerinin hazırlamış olduğu organizasyon kapsamında ünlü sinema oyuncusu Ahmet Özyavuz Şanlıurfa Doğa Okulları öğrencileri ile bir araya gelerek hem öğrencilerimizin sorularını cevapladı hem de Şanlıurfa’dan ayrılışı ve kariyer süreci hakkında bilgi verdi. Ünlü oyuncu, Kurtlar Vadisi, Akasya Durağı, Arka Sokaklar dizilerinde aldığı rolleri ve sinemaya dair deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaştı. Sinema ve tiyatroya ilgisi olan öğrencilerimiz ile bire bir sohbet eden ünlü oyuncu öğrencilerimize önemli tavsiyelerde bulundu.