ÜNLÜ VOLEYBOLCU ÖZLEM ÖZÇELİK t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN KONUĞU OLDU

Milli Bayan Voleybol Takımı'nın eski kaptanı Özlem Özçelik ve sayısız şampiyonluklar elde eden voleybolcumuz Ali Peçen Kurtköy Doğa Koleji'nde t-MBA öğrencileriyle buluştu.

ETİKETLER : voleybol , spor , özlem özçelik , t-mba , ali peçen , seminer , konuk , plaket , milli voleybol takımı

Kariyer hedeflerinde öğrencileri aydınlatmayı hedef edinen t-MBA seminerinin konuğu, Eczacıbaşı, Halkbank Netaş, Erdemir, Fenerbahçe voleybol takımlarında oynamış olan ünlü voleybolcu Ali Peçen, t-MBA öğrencilerimizin hayata ve spora dair tüm sorularını cevaplandırdı. Ulusal takım kadrosunu seçilmiş olan yıldız oyuncu Özlem Özçelik, iyi bir voleybolcu olmanın gerekliğini, sporcu olmanın önemini t-MBA öğrencilerine anlattı. Seminer sonunda t-MBA öğrencileri ile resim çektiren konuklar, plaket takdimi ile t-MBA öğrencilerinin sorularını yanıtladılar.