ÜNLÜ YÖNETMEN EZEL AKAY, SARIYER DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU!

Ünlü yönetmen Ezel Akay, Sarıyer Doğa Koleji'nde t-MBA dersi kapsamında meclis öğrencilerinin hazırlamış olduğu programda öğrencilerle bir araya geldi.

ETİKETLER : yönetmen , ezel akay , aktör , t-mba , kariyer , seminer , yapımcı , sinema , televizyon

Aktör, yönetmen ve yapımcı Ezel Akay kariyerini sinema-televizyon alanında yapmak isteyen öğrencilerle engin tecrübelerini paylaşıp, sinema hakkında bilgi verdi. Ünlü yönetmen dünyadaki klasikleşmiş öğretim sistemine karşı olduğunu ve bu sistemin öğrencilerde yaratıcılığı öldürdüğünü savundu. Öğrencilerin yaratıcılığının ve vizyonunun gelişmesine olanak sağlayan t-MBA, bu yönüyle dikkat çekiyor. Konferansa yoğun ilgi gösteren öğrenciler, kariyer planlamalarıyla ilgili ilk adımlarını t-MBA seminerleri ile belirliyorlar.