VOLEYBOLDA İSTANBUL’UN ŞAMPİYONU SARIYER DOĞA!

Genç sporcularımız başarıya doymuyor! Doğa Okulları Sarıyer Kampüsü Genç Bayan Voleybol Takımımız İstanbul finalinde kupaya uzanan taraf oldu.

ETİKETLER : Spor , başarı , voleybol , istanbul şampiyonu , türkiye şampiyonası , doğa okulları sarıyer kampüsü , bayan voleybol takımı

16 Şubat’ta oynanan İstanbul Liseler arası Voleybol Şampiyonası yarı finalinde Özel Anabilim Anadolu Lisesi’ni 25-5, 25-9, 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup ederek finale yükselen Doğa Okulları Sarıyer Kampüsü Lisesi Bayan Voleybol Takımı, 17 Şubat’ta oynanan final maçında ise Beşiktaş Bingül Erdem Anadolu Lisesi’ni 25-16, 25-21, 25-18’lik setlerle 3-0 mağlup ederek İstanbul Şampiyonluğu’na adını yazdırdı. Tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz.