VOLKSWAGEN YETKİLİ SATICISI TAMAŞ'TA BEDEN DİLİ EĞİTİMİ!

Halkalı II Doğa Kampüsü öğrencileri Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında olan Beden Dili Eğitimi'ne Volkswagen Yetkili Satıcısı Tamaş Motorlu Araçlar' da devam etti.

ETİKETLER : t-MBA Eğitim Modeli , Doğa Okulu sosyal sorumluluk projeleri , Beden Dili Eğitimi , Tamaş Motorlu Araçlar , öğrenci meclisleri

Meclis Öğrencilerinin Tamaş Motorlu Araçlar'da tüm idari kadroya yapmış olduğu Beden Dili Eğitimi son derece interaktif geçti. Şirket yetkilileri, öğrencilerimizin genç yaşta kazandıkları bu özgüven ve becerilerine hayran kaldığını belirterek kendilerine güven ve sunum becerisini kazandıran t-MBA Eğitim Modeli hakkında bilgi aldı. Genel Müdür Mehmet Çam, Öğrencilerimizin sunum yapma yeteneğine hayran kaldığını belirterek şirketinde satış ekibinde bulunan çalışanlarına sunumu yapmak üzere öğrencilerimizi tekrar Beden Dili Eğitimi'ne davet etti. Tamaş ailesine bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.