YALOVA DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ TOFAŞ FABRİKASI’NI ZİYARET ETTİ

Dünyanın en inovatif eğitimi olan t-MBA’in iş dünyası tarafından konuşulan projelerini destekleyici olarak önemli şirketlerden biri olan TOFAŞ’a iş gezisi düzenlendi.

ETİKETLER : tofaş , t-mba , fabrika , inovatif , ziyaret

Yalova Doğa Koleji t-MBA öğrencileri, geliştirdikleri projeleri sayesinde TOFAŞ Fabrikası’ndan randevu alarak, yöneticilerle görüştüler. Geleceğin iş dünyasını yönlendirecek yönetici adayı t-MBA öğrencilerini, TOFAŞ yetkilileri karşıladı. Şirket ziyareti, kısa bir fabrika turu ile başlarken, sonrasında TOFAŞ yetkilileri ve mühendisleri Yalova Doğa Okulu t-MBA alanında yaptıkları işlerle ilgili bilgilendirme verdiler. Brifing sonrası, Yalova Doğa Okulu t-MBA öğrencileri kendi geliştirdikleri projelerden bahsettiler. Yetkililer, proje içeriğini; otomobillerin fiziksel tüm özelliklerini ve ekonomiye faydalarını öğrencilerle paylaştılar. TOFAŞ yetkilileri tarafından, Yalova Doğa Okulu t-MBA öğrencilerinin iş projelerinin büyük beğeni aldığı gezide, TOFAŞ tarafından özel bir araştırma yapılacağını ve Yalova Doğa Koleji’ne iadeyi ziyaret edeceklerini söylediler. TOFAŞ ziyareti sonrası hatıra fotoğrafı çektirerek, Yalova Doğa Okulu t-MBA öğrencilerini uğurladılar.